AJÁNLÓ
 
13:02
2014. 04. 26.
Közhelyes a cím, de a mondanivaló igaz. A külső átalakulásról folyamatosan kapok visszajelzéseket,...
A bejegyzés folyatódik
 
13:02
2014. 04. 26.
Végre meggyógyultam! Az elmúlt héten is az étkezésemet igyekeztem a megadott szempontok szerint...
A bejegyzés folyatódik
 
13:02
2014. 04. 26.
Minden kezdet nehéz… Mint ahogyan azt a Facebook oldalamon is követhettétek, a héten még...
A bejegyzés folyatódik
 
13:02
2014. 04. 26.
Minden sikeres projekt alapja a gondos tervezés. Ennek megfelelően a Life.hu szakértői csapatával...
A bejegyzés folyatódik
 
13:02
2014. 04. 26.
Még most is nehéz elhinni, hogy engem válaszottak! Az elmúlt egy-két évben rengeteg jó dolog...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A cél felelevenítése

26
ápr.

Nagyon jól esik, hogy ennyien mellettem álltok, bíztattok!

Többen megkérdezték, miért fogyózom, hiszen nem az a plusz 10 vagy 20 kiló számít ahhoz, hogy Bence szeressen. A mai bejegyzésemben erre szeretnék válaszolni.

Az régen rossz lenne, ha azért akarnék lefogyni, hogy ő szeressen. Szerencsémre tudom, hogy szeret. :) Azért szeretnék lefogyni, mert változatosságot szeretnék mutatni neki, így is tetszeni akarok neki, mert én is szeretem. :) Persze azért rajtam van a társadalmi nyomás is, azaz hogy a vékony a szép. Meg azért 90 kilósan feszengtem a cuccaimban, rossz érzés volt, hogy nem úgy álltak rajtam a ruhák, ahogy szerettem volna. (Persze tudtam volna találni olyat, ami jól áll, de jobban szerettem volna inkább lefogyni.)

De nem csupán erről van szó: olyan életmód kialakításán gondolkozunk, amely testileg-lelkileg megvéd minket a betegségektől, valamint amellyel gyermekeinknek is felelősségteljes irányt tudunk mutatni az életükre. Családjainktól hozzuk az értékrendünket, ellessük a követni kívánt életmód elemeit, de azért jó ezt az étkezésre és mozgásra vonatkozóan szakemberek tanácsaival kiegészíteni, és körültekintően kialakítani saját szokásainkat. Ez a leghangsúlyosabb része számomra a fogyásnak.

Nem fogom egy egész életen át számolni a kalóriákat, de már most, 10 hét után könnyebben megállapítom ránézésre, hogy egy étel hány dekagramm, és körülbelül hány kalóriát, fehérjét, szénhidrátot, zsírt tartalmaz, mint előtte, és ez nagyban segíteni fog abban, hogy ne csak finom, hanem egészséges ételeket készíthessek majd családomnak.

A programban a rövid távú sikerek látszódnak igazán, és persze nagyon élvezem a környezetem támogatását és a dicséreteket, amikkel elhalmoznak az emberek. De az lesz az igazi siker, ha egy életen át testi-lelki egészségben tudunk élni Bencével. Ajánlom a hosszú távú gondolkodást megfontolni mindenkinek, aki szintén le szeretne fogyni.

Követők

Daniella új élete dyna144

Facebook

Hirdetés