AJÁNLÓ
 
07:55
2014. 05. 30.
Nagyon jól esik, hogy ennyien mellettem álltok, bíztattok! Többen megkérdezték, miért fogyózom,...
A bejegyzés folyatódik
 
07:55
2014. 05. 30.
Végre meggyógyultam! Az elmúlt héten is az étkezésemet igyekeztem a megadott szempontok szerint...
A bejegyzés folyatódik
 
07:55
2014. 05. 30.
Minden kezdet nehéz… Mint ahogyan azt a Facebook oldalamon is követhettétek, a héten még...
A bejegyzés folyatódik
 
07:55
2014. 05. 30.
Minden sikeres projekt alapja a gondos tervezés. Ennek megfelelően a Life.hu szakértői csapatával...
A bejegyzés folyatódik
 
07:55
2014. 05. 30.
Még most is nehéz elhinni, hogy engem válaszottak! Az elmúlt egy-két évben rengeteg jó dolog...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ép testben ép lélek

30
máj.

Közhelyes a cím, de a mondanivaló igaz. A külső átalakulásról folyamatosan kapok visszajelzéseket, illetve a legutóbbi szelfin is eléggé látszott. Emellett van néhány olyan változás is, ami nem látszik, de megfigyeltem magamon, illetve amiket a környezetem is észrevett, például a kollégáim.

 

Milyen változásokról beszélek?

 

Nem mondom, hogy a belső változásom pusztán a fogyás következménye, de az, hogy sikerült elérni egy régóta áhított célomat (illetve már közel vagyok hozzá), erőt, önbizalmat ad. Gördülékenyebben intézem az ügyeimet. Amikor pedig egy kicsit lelassul a fogyás, akkor sem esem kétségbe, hiszen a tudat, hogy rendesen csinálom a diétát és a mozgást, megnyugtat.

 

A legfőbb változás összefügg az önbizalommal, de mégis kiemelendő: határozottabb lettem. Bár valószínűleg inkább az esküvő szervezése és annak körülményei váltották ki belőlem ezt. Nagyon örülök, hiszen ez nemcsak a magánéletemet, hanem a munkafeladataim ellátását is segíti.

 

Egy másik változásról már korábban is írtam: fittebb lettem. Ez azt hiszem, igazán nem meglepő…de elég sokszor észre veszem, hogy könnyebben veszem a lépcsőfokokat, vagy hogy amikor biciklivel megyek dolgozni, akkor szinte nem is fáradok el. Az úszásokat egyenesen várom! Persze, mint mindenkinek, nekem is vannak olyan napok, amikor egész nap csak feküdnék a kanapén, és tömném a fejem mindenféle hízlalós dologgal….de ilyenkor Bence kedvesen nem engedi, hogy előkerüljön chips vagy csoki, mert tudja, hogy utána nagyon rosszul érezném magam, hiszen alapvetően ott lebeg a szemem előtt, hogy az esküvőn elkápráztassam Bencét. És azután is. Egyre jobban látom, hogy az esküvő után még ennél is nagyobb kihívás lesz folytatni ezt az új életmódot, hiszen akkor már „csak” az egészségünk lesz a cél. De menni fog, hiszen elhatároztuk, hogy hosszú távon csináljuk.

 

 

Nem akarom ezt a csupa pozitív dolgot elrontani, így a végén csak annyit teszek még hozzá, hogy szabadidőmből viszont nagyon kevés van, ezért tudtam csak most megírni ezt a bejegyzést, pedig már a hétvégén szerettem volna.

 

Szombaton találkozunk a Csajfeszten?



Követők

Daniella új élete dyna144

Facebook

Hirdetés