Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kőkemény vagyok! :)

12
ápr.

Most már úszom, biciklizem, tornázom, kondizom, jógázom…minden napra jut valami kihívás. Az intenzívebb edzések után több ételt, energiát és pihenőnapot kíván a szervezetem, ezért egyre nagyobb akaraterőre van szükségem ahhoz, betartsam a szakemberek által javasolt étrendet, illetve mozgástervet.

De kitartok. Szerencsére Kriszta és a Vitalteam-es fiúk is minden alkalommal bíztatnak, dicsérnek, amikor találkozunk, nem hagyják, hogy meginogjak.

A múlt hét óta sem szűnt meg a sikerekkel járó boldogságérzet, ami alapvetően csodálatos, egyetlen oldala van csupán, ami zavaró, mégpedig, hogy így sokkal engedékenyebb vagyok magammal a nassolás és a pihenőnapok tekintetében.

Egyik nap például nem volt időm ebédelni, ezért csak megkóstoltam, amivel megkínáltak: péksütivel – eddig ez szóba sem jöhetett. Eleve hülyeség volt péksütit enni, de amikor beírtam a kalóriaszámlálóba, akkor még jobban meglepődtem. Pláne, hogy amikor hazaértem, akkor próbáltam ebédelni, és a kiéhezés miatt nagy mennyiséget is ettem.

Szerencsére azért több oldalról kapok segítséget ahhoz, hogy mit érdemes ennem: Péter segített elkészíteni az egyik receptet, amit Krisztától kaptam. Az étel készítése nagyon jó hangulatban telt, ráadásul közben jót beszélgettünk az elkövetkező intenzívebb edzésekről is.

Követők

Daniella új élete dyna144

Facebook

Hirdetés