AJÁNLÓ
 
17:37
2014. 03. 29.
Mint tudjátok, folyamatosan tartom a kapcsolatot a Vitalteam csapata mellett  Fekete Kriszta dietetikussal...
A bejegyzés folyatódik
 
17:37
2014. 03. 29.
Ezen a héten mind a mozgás, mind az étkezés terén elérkeztem a határaimhoz. Most nem kellett...
A bejegyzés folyatódik
 
17:37
2014. 03. 29.
Köszönöm Nektek a sok biztatást, drukkolást! Az eredményeket sajnos még nem tudom, de nagyon bizakodom....
A bejegyzés folyatódik
 
17:37
2014. 03. 29.
Közhelyes a cím, de a mondanivaló igaz. A külső átalakulásról folyamatosan kapok visszajelzéseket,...
A bejegyzés folyatódik
 
17:37
2014. 03. 29.
A jövő héten lesznek az írásbeli záróvizsgák a suliban, ahova eddig jártam munka után, így...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Rohanó élet

29
márc.

Egy kis kihagyással jelenkezem most, aminek oka, hogy annyira felpörgött az életem, hogy pihenni sem volt időm. Hétköznap általában úgy próbálok időt spórolni, hogy biciklivel megyek dolgozni, vagy reggel sétálok vagy kocogok, illetve munka után edzek, de az energia nyerése csak elegendő alvással tudna megvalósulni. Általában azonban este 8 óra után érek haza, mert heti két nap esti suliba járok és a jegyesoktatás is elkezdődött. A fennmaradó időt igyekszem Bencével tölteni, de a szüleimet és a barátaimat sem akarom elhanyagolni.

Úgy éreztem a múlt hét végére, hogy szétszakadok, túl sok mindent szerettem volna csinálni egyszerre. Hétfőn este már fizikailag is rosszul voltam: magas volt a vérnyomásom, kalapált a szívem, légzésre fájt a tüdőm és a gyomorszájam és amikor végre sikerült lefeküdnöm, akkor elerőtlenedtem. Ekkor már végérvényesen világossá vált, hogy vissza kell vennem a tempóból, így a hét további részében már egy fokkal összeszedettebb voltam, a napi 8 óra alvást betartottam. Ennek jótékony hatását a teljesítményemen is éreztem. Ugyanakkor eljött az az időszak a diétában, amikor már nagyon kívánom az édes ízt és nagyobb ételmennyiségre lett igényem, valamint az edzések is egyre keményebbek lesznek, amikhez jobban szükségem van a regenerálódásra, így még mindig szükséges a napi feladataim átszervezése. Emellett továbbra is tartanom kell a megfelelő étrendet és a napi minimum 2-2,5 l folyadékbevitelt.

Igazából nagyon is élvezem ezt az időszakot, mert szeretek pörögni, de talán eddig ezért sem volt sikeres egyik fogyókúrám sem hosszú távon: mert nem hagytam magamnak időt a pihenésre.

Komoly szervezések árán megoldottam, hogy holnap csakis magammal foglalkozzam. Sorozatokat fogok nézni egész nap, kilakkozom a körmömet és alszom. Drukkoljatok, hogy ne nassoljak, mert ilyenkor azért jól esne valamit rágcsálni.

Támogassuk egymást abban, hogy be tudjuk tartani a diétát! Bár nincs tiltás, azért azt mindenki tudja, hogy a csoki, fehér/vajas pékáru például csak ritkán fér bele az egészséges életmódba. Írjátok meg a facebook oldalamra, ha nagyon kívántatok valamit, de megálltátok, hogy megegyétek! Vagy akár azt, ha nagyon megennétek egy tábla csokit vagy egy egész pizzát, de bátorításra van szükségetek. Segítsünk egymásnak.

 



Követők

Daniella új élete dyna144

Facebook

Hirdetés