AJÁNLÓ
 
07:04
2014. 03. 15.
Közhelyes a cím, de a mondanivaló igaz. A külső átalakulásról folyamatosan kapok visszajelzéseket,...
A bejegyzés folyatódik
 
07:04
2014. 03. 15.
Nagyon jól esik, hogy ennyien mellettem álltok, bíztattok! Többen megkérdezték, miért fogyózom,...
A bejegyzés folyatódik
 
07:04
2014. 03. 15.
Minden kezdet nehéz… Mint ahogyan azt a Facebook oldalamon is követhettétek, a héten még...
A bejegyzés folyatódik
 
07:04
2014. 03. 15.
Minden sikeres projekt alapja a gondos tervezés. Ennek megfelelően a Life.hu szakértői csapatával...
A bejegyzés folyatódik
 
07:04
2014. 03. 15.
Még most is nehéz elhinni, hogy engem válaszottak! Az elmúlt egy-két évben rengeteg jó dolog...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Újult erővel

15
márc.

Végre meggyógyultam!

Az elmúlt héten is az étkezésemet igyekeztem a megadott szempontok szerint összeállítani, illetve minden nap legalább 40 percet sétáltam a szabad levegőn, napsütésben. A mindennapi mozgás így élvezetes volt, bár péntekre azért már vágytam egy kis változatosságra. Voltam jógaórán is, ami nagyon tetszett, nem gondoltam volna, hogy ennyire megmozgatja az izmaimat. Szeretném beépíteni az életembe, mert nemcsak testileg, hanem szellemileg is jót tett. Egyikre sem számítottam.

Az étkezésben az volt az érdekes, hogy nehéz volt egy nap megenni eddigi szokásaim szerint az előírt kalóriamennyiséget. Ha ettem volna csokit vagy valamilyen cukros édességet, akkor persze egyből meglett volna, de úgy meg túl sok cukrot vittem volna be. Azt is észrevettem, hogy a rohanó életben nagyon nehéz tartani a napi ötszöri étkezést. Az uzsonna pont munkaidő végére jön ki, amikor még gyorsan be akarja fejezni az ember a feladatait aznapra. Aztán vagy menni kell máshova, és kutyafuttában elfogyasztani egy banánt, vagy ha hazafelé vezet az ember útja, akkor meg már inkább otthon eszik, és összefonódik a vacsorával, mert vacsorázni sem szeretne későn. A megoldás talán, hogy egy órával korábbra érdemes tenni ezt az étkezést.

Már fogytam több mint 3 kilót, ennek nagyon örülök. Remélem, szépen sorjában megy le a többi kiló is az elkövetkezendő hetekben!



Követők

Daniella új élete dyna144

Facebook

Hirdetés